coach

Alexander elebro

Sommarutmaningen

Alexander elebro

Min sommarutmaning är för dig som vill träna och må bra under hela sommaren och inte tappa dina rutiner. Vi lägger stort fokus på svettiga wodar, hemmaträning eller på gym, utomhusträning och konditionsträning med enkla redskap för att du ska kunna köra vart du än är i sommar.

Du kommer kunna regga all din träning i appen även löprundor, promenader etc. enkelt att följa planen, jag finns med dig i chatten för att du ska ha min fulla support längst hela vägen.

Du får även somriga recept för grillen, stranden, picknicken. Enkla och goda att förbereda som ger dig den rätta energin och strukturen för att ha en härlig sommar!

Klient resor

FAQ

Eftersom du kommer att få en skräddarsydd tjänst med support och vägledning från mig, är priserna olika från person till person.

Du kan förvänta dig en helt personlig upplevelse. Jag vill skapa relationer med alla mina kunder så att jag kan hjälpa dig varje steg på vägen mot att nå dina mål. Det kommer inte bara att styras av siffror – när du går med i mitt team kommer vi att se till att förändra din livsstil på djupet. Dina mat- och träningsplaner kommer att vara hållbara, konsekventa och viktigast av allt njutbara. En personlig incheckningsprocess säkerställer att du rör dig mot dina mål och genom den direkta chatten kan jag stötta dig i varje steg på din resa.

Jag kommer att uppdatera din måltidsplan regelbundet och utifrån dina behov, men den uppdateras minst en gång i månaden.

Betalning sker genom Stripe, ett mycket säkert betalningssystem. Betalning sker automatiskt var 4:e vecka från det att du anmäler dig till överenskomna åtagande villkor.

Detta beror helt på dig, dina mål och nuvarande position. Om du börjar någonstans mellan 4-6 månader kan vi säkerställa de allra bästa framstegen samtidigt som vi bygger långsiktig hållbarhet. Minsta bindningsperiod är 3 månader, men din resa kan pågå så länge du vill.

Såklart du kan! Jag kan skapa en plan kring din föredragna plats och passa dina mål och livsstil till det.

Du kan spåra alla framsteg och mätningar via min app på din telefon. Detta inkluderar bilder, veckovägningar, sömn, menstruationscykel, kost, motivation eller vattenintag. På så sätt kan jag övervaka dina framsteg och göra nödvändiga justeringar av dina mål eller planer.

Du bestämmer. Du berättar hur mycket tid per vecka du har för träning och vad ditt mål är. Sedan gör vi en plan så att träningen passar in i din rutin på bästa möjliga sätt.